Een betere wereld

Wij willen de wereld een beetje beter maken. Wij werken dan ook graag voor opdrachtgevers die eveneens streven naar positieve verandering.
Onze missie is iedereen te ondersteunen die iets wil creëren, of het nu iets nieuws is, een verbetering of een innovatie op welk terrein dan ook. Variatie is de brandstof die ons voortstuwt in onze reis van creatie. Werkgeluk vinden wij belangrijk, zowel ons werkgeluk als dat van jou!
Wij zijn

Probleemoplossers

Wij zijn zowel probleemoplossers als makers in hart en nieren. Onze aanpak omvat een doordachte procesbegeleiding met behulp van onze eigen 5-stappenmethode. We hebben ons gespecialiseerd in conceptontwikkeling, het faciliteren van interactieve innovatieprocessen en technische productontwikkeling. We stappen in om te begeleiden, onderzoeken, ontwerpen en testen.

Makers

Maar we gaan verder dan dat. We zijn ook gepassioneerde makers en programmeurs. Of het nu gaat om het creëren van prototypes, MVP's, unieke producten, kunstwerken of opvallende centerpieces, we gaan de uitdaging aan. Samen werken we aan het concept, vaak via design thinking of vergelijkbare creatieve sessies. In onze maakplaats en makerspace hebben we de capaciteit om bijna elke vraag om te zetten in tastbare oplossingen die we intern kunnen realiseren. En als jouw oplossing de ontwikkeling van een website of app omvat, staan we klaar om zowel het ontwerp als de programmering voor je te verzorgen.